Overslaan naar content

Wie tip je als onze nieuwe collega?

AanbrengPlan = win win

De vraag naar goede zorgmedewerkers groeit en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kijk eens in je netwerk. Zit daar iemand tussen die bij ons past? Dan willen wij hem of haar graag in ons team. We hechten veel waarde aan vakkennis en ervaring. Maar het draait ook om mentaliteit; we zoeken mensen met hart en ziel voor ons mooie vak. Voor goede tips heeft Centric Health dit AanbrengPlan opgezet. Lees hier hoe je kandidaten aanbrengt en beloond wordt met een premie.

Mooie premie met extra bonus

Help jij ons aan een nieuwe collega zoals een doktersassistent, POH’er of een praktijkmanager, dan krijg je een aanbrengpremie van € 450. Ook als je ons helpt aan een nieuwe huisarts of een waarnemer ontvang je dat bedrag. Gaat de huisarts minimaal 6 maanden of langer voor ons aan de slag voor minstens 3 dagen in de week, dan belonen we jouw gouden tip met een extra bonus van € 2000.

Zo ontvang je de premie

Aanbrengen is simpelweg een kwestie van de naam van de kandidaat doorgeven. Dit doe je door een mail te sturen naar hr@centrichealth.nl met als onderwerp ‘Referentie kandidaat’. Heb je familielid of iemand in je vriendenkring die een goede collega kan worden? Dan kan je die ook aanbrengen.

Wie kunnen meedoen?

Alle medewerkers die bij Centric Health in loondienst zijn kunnen meedoen met het AanbrengPlan. Ook (langdurige) waarnemers en zzp’ers kunnen kandidaten opgeven en de premie ontvangen. Leden van managementteam van Centric Health NL en externe adviseurs zijn uitgesloten.

Wie valt erbuiten?

De aanbrengpremie geldt niet voor het aanbrengen van stagiaires, vakantie- en oproepkrachten, uitzendkrachten, gedetacheerden, deelnemers aan opleidingen en personen die al werkzaam zijn of waren voor Centric Health. Ook kandidaten die een derde partij voordraagt vallen buiten het AanbrengPlan.

Voorwaarden

  • Ingangsdatum van het geactualiseerde "Referral programma" is 1 januari 2023 en eindigt op 31 december 2023.

  • Door deel te nemen aan het "Referral programma" verklaar jij als aanbrenger te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met de voorwaarden voor het aanbrengen van collega’s.

  • Collega’s ontvangen geen premie of bonus op terugwerkende kracht.

  • Bij een nieuwe collega in loondienst, geldt de aanbrengpremie en wordt uitbetaald bij het salaris één maand na de proeftijd van de aangebrachte kandidaat.

  • Premie voor een aangebrachte collega die op ZZP basis, minimaal een half jaar 3 dagen per week voor Centric Health werkzaam is, wordt na dat half jaar uitbetaald.

  • Kandidaten die niet zijn aangenomen binnen een periode van 6 maanden na het aanbrengen worden als niet geschikt beschouwd. Voor deze kandidaten geldt dat het aanbrengproces wordt gesloten.

Zet je in voor nieuwe kundige collega’s.

Daar wordt onze zorg nog beter van.

Bekijk hier de vacatures

Voor meer informatie