Overslaan naar content

Coördinerend huisarts Huisartsenpraktijk Iepenhof (32 - 40 uur per week)

Op locatie
  • woerden, Utrecht, Nederland
Huisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste coördinerende huisarts die op zoek is naar een unieke kans om samen met Centric Health het roer over te nemen van een fijne huisartsenpraktijk in Iepenhof? Dan is deze vacature iets voor jou!


Jouw rol

Als coördinerende huisarts ben je verantwoordelijk voor het bieden van medische zorg en speel je een actieve rol in de dagelijkse leiding van de praktijk. Je krijgt de kans om de praktijk van binnenuit te leren kennen en waardevolle ervaring op te doen, met het doel om een partnerschap aan te gaan en gedeeld praktijkhouderschap te realiseren. Je hebt de mogelijkheid om samen met ons team de praktijk verder te professionaliseren, door bijvoorbeeld de chronische zorg te ontwikkelen, kwaliteitskaders te hanteren, innovaties door te voeren en een duidelijke visie voor de toekomst te ontwikkelen.


Praktijk Iepenhof

Wij zijn een dynamische en patiëntgerichte huisartsenpraktijk die hoogwaardige zorg biedt aan de gemeenschap in de regio Woerden. Huisartsenpraktijk Iepenhof is gevestigd in het Medisch Centrum Iepenhof. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig medisch centrum waar bijna 12.000 patiënten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg. Ons toegewijde team van meer dan 30 ervaren professionals zet zich dagelijks in voor het welzijn van onze patiënten. Sinds 7 jaar is onze praktijk een opleidingspraktijk voor de huisartsenopleiding van Utrecht en sinds 2021 maakt praktijk Iepenhof deel uit van Centric Health, waar we samenwerken met 8 andere huisartsenpraktijken.


Over ons

Bij Centric Health begrijpen we dat het zijn van een coördinerende huisarts een uitdaging kan zijn. Daarom ondersteunen we je samen met de praktijkmanager bij het optimaal runnen van de praktijk. We bieden een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien als huisarts en toekomstig praktijkhouder. Ons supportteam staat klaar om je te helpen met vragen over personeelszaken, financieel en operationeel beheer, regelgeving en kwaliteitsverbetering, digitalisering, contracten, ketenzorg en meer. Bij ons sta je er nooit alleen voor.


Wij zetten de mens centraal en focussen ons op het welzijn van zowel de patiënt als de zorgprofessional. Dit komt tot uiting in onze empathische en persoonlijke benadering. We zijn vooruitstrevend, omarmen medische innovaties en bevorderen groei. Daarnaast nemen we samen verantwoordelijkheid door betrokkenheid bij de bredere gemeenschap en regionale samenwerking. We blijven deskundig door onze toewijding aan hoogwaardige zorg en professionele ontwikkeling, terwijl we toegankelijk zijn door inclusie en moderne oplossingen.

Vereisten

  • Je bent ondernemend en ambitieus;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, sociaal en meelevend;
  • Je bent vanaf 1 augustus beschikbaar (eerder of later starten is in overleg mogelijk


Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Demi Kok via Demi.Kok@centrichealth.nl. Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar