Overslaan naar content

Coördinerend huisarts Huisartsenpraktijk Blokland (32 - 40 uur per week)

Op locatie
  • Moordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Huisartsenpraktijk Blokland

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste coördinerende huisarts die op zoek is naar een unieke kans om samen met Centric Health het roer over te nemen van een fijne huisartsenpraktijk in Moordrecht? Dan is deze vacature iets voor jou!


Jouw rol

Je verantwoordelijkheden omvatten het bieden van medische zorg, en daarnaast speel je een actieve rol in de dagelijkse leiding van de praktijk. Je krijgt de kans om de praktijk van binnenuit te leren kennen en de nodige ervaring op te doen, met de intentie tot partnership en gedeeld praktijkhouderschap. Binnen de praktijk krijg je de mogelijkheid om samen met het team te professionaliseren. Denk hierbij aan het verder ontwikkelen van chronische zorg, het werken volgens de juiste kwaliteitskaders, innovaties in het dagelijks werk in de praktijk, en het ontwikkelen van een visie.


Praktijk Blokland

Wij zijn een dynamische en patiëntgerichte huisartsenpraktijk die hoogwaardige zorg biedt aan onze gemeenschap. Ons kleine, hechte team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten voor het welzijn van onze patiënten. Door de omvang van ons team zijn de communicatielijnen kort en informeel. We zijn een echte dorpspraktijk, gevestigd in de gemeente Zuidplas, maar we bieden ook zorg aan patiënten uit Gouda (Westergouwe).

In 2022 is praktijk Blokland onderdeel geworden van Centric Health. We werken nog nauw samen met de vorige praktijkhouder, maar vanwege zijn aanstaande pensioen zijn we samen op zoek naar een nieuwe coördinerende huisarts. Binnen Centric Health werk je samen met 8 andere huisartsenpraktijken.


Over ons:

Bij Centric Health begrijpen we dat het zijn van een coördinerende huisarts een hele klus kan zijn. Daarom doen we er alles aan om samen met jou en de praktijkmanager de praktijk zo goed mogelijk neer te zetten. We bieden een fijne omgeving waarin je kunt groeien als huisarts en als toekomstig praktijkhouder. Vanuit het supportteam ondersteunen wij je bij alle mogelijke vragen over de praktijk, zoals personeelszaken, financieel/operationeel beheer, regelgeving en kwaliteitsverbetering, digitalisering, contracten, ketenzorg, enz. Je staat er niet alleen voor, en dit dragen we uit in onze kernwaarden.


Bij ons staat de mens centraal omdat we ons focussen op het welzijn van zowel de patiënt als de zorgprofessional. Dat zie je terug in onze benadering die empathie en persoonlijke betrokkenheid benadrukt. We zijn vooruitstrevend omdat we medische innovaties omarmen en groei bevorderen. Tegelijkertijd zijn we samen verantwoordelijk door onze betrokkenheid bij de bredere gemeenschap en regionale samenwerking. We zijn deskundig door onze toewijding aan hoogwaardige zorg en professionele ontwikkeling, terwijl we toegankelijk blijven door inclusie en moderne oplossingen.

Vereisten

  • Je bent ondernemend en ambiteus;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, sociaal en meelevend;
  • Je bent vanaf 1 juni beschikbaar (eerder of later starten is in overleg mogelijk)

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Demi Kok via Demi.Kok@centrichealth.nl. Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar