Skip to content

Enthousiaste Coordineerende Doktersassistent (38 uur per week)

Woerden, Utrecht, NederlandHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en ervaren coördinerende doktersassistent? Heb je passie voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je van harte uit om met ons in contact te treden.


Onze goed georganiseerde huisartsenpraktijk, gelegen in een vriendelijke buurt, is momenteel op zoek naar een tijdelijke, enthousiaste coördinerende doktersassistente om ons team tijdelijk te versterken. Deze vacature is ter vervanging van een afwezigheidsperiode.


Je taken omvatten:

Als coördinerend doktersassistente ben jij de spil in ons zorgteam. Jij coördineert de dagelijkse activiteiten en waarborgt een vlotte en efficiënte gang van zaken in onze praktijk. Als zorgdeskundige verleen je hoogwaardige patiëntenzorg en voer je medische handelingen met precisie uit. Jij fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, waarbij je altijd de mens centraal stelt en met begrip en respect handelt. Bovendien draag je actief bij aan het bevorderen van vooruitstrevende zorgpraktijken en een toegankelijke zorgervaring voor al onze patiënten.

Kortom, als coördinerend doktersassistente ben jij de drijvende kracht achter de implementatie van onze kernwaarden in de dagelijkse zorgverlening.


Wat kun je van ons verwachten?

- Een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin jouw inzet het verschil maakt.

- Een team van toegewijde collega's die de zorg naar een hoger niveau tillen.

- Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

- Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

- Je hebt een diploma tot doktersassistente en bij voorkeur enige werkervaring in een huisartsenpraktijk.

- Je bent communicatief vaardig, empathisch en kunt goed omgaan met patiënten.

- Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen.


Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatie en cv naar Paulien.deroover@centrichealth.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar