Overslaan naar content

Doktersassistent Huisartsenpraktijk Blokland (17-25.5 uur per week)

Op locatie
  • Moordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Huisartsenpraktijk Blokland

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk Blokland is op zoek naar jou! Wij zijn een klein hecht team waarbij patiëntenzorg bovenaan staat. Gezien het feit dat het team niet zo groot is zijn de lijntjes kort en informeel en humor is een pré. Wij zijn een echte dorpspraktijk in Moordrecht, vallen onder de gemeente Zuidplas, maar dragen ook zorg voor patiënten uit Gouda (Westergouwe). Wij zijn opzoek naar ondersteuning, dagen in overleg. Wil je verder groeien, dan zijn er genoeg mogelijkheden bij ons. Zo kun je bij ons verder ontwikkelen als praktijkondersteuner Somatiek, GGZ of als praktijkmanager. 

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerde doktersassistent of iemand die al in de zorg werkt en graag doktersassistente zou willen worden.  Wij zoeken iemand voor 2 of 3 dagen.

 

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit drie artsen, drie doktersassistenten, één spreekuur ondersteuner huisarts, één praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. Samen dragen we de zorg voor zo’n 3000 patiënten. Onze praktijk is aangesloten bij Centric Health.


Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt om kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk monitoren wij patiënten actief bieden we digitale triage aan. Dit helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is of op afstand kunnen worden geholpen. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.


Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er twaalf praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl


Interesse?

Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen via hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar