Skip to content

Doktersassistent Utrecht Praktijk Iepenhof (16-36 uur)

Utrecht, Utrecht, NederlandHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste, gezellige zorgvuldige, vriendelijke, benaderbare doktersassistente dan zijn wij op zoek naar jou!!Huisartsenpraktijk Iepenhof is een grote en moderne huisartsenpraktijk, gehuisvest in Utrecht. Voor deze praktijk zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistent voor 16 tot 36 uur per week, werkdagen zijn in overleg. Parttime werken is bespreekbaar, echter wel voor minimaal 2 dagen per week.  


In deze positie is het van van belang dat je zowel zelfstandig, als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medische handelingen en je wilt je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Je kunt je, bijvoorbeeld, verder bij ons ontwikkelen in de richting van coördinerend assistente of POH als je dit zou willen. 


Wie zijn wij:

Het team bestaat uit 10 huisartsen, 3 praktijkondersteuners GGZ, 5 praktijkondersteuners Somatiek.

Een coördinerd huisarts, coördinerend assistente en praktijkmanager. Zij verlenen zorg aan 12000 patiënten zorg. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig. De praktijkpopulatie is gevarieerd.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Jij bent een gediplomeerde doktersassistent;
  • Je vindt het leuk om op een praktijk te werken in een levendige en diverse wijk;
  • Je bent sociaal en collegiaal

Wat bieden wij:

  • Salaris volgens cao huisartsenzorg;
  • Een afwisselende baan;
  • Verantwoordelijk werk;
  • Collegiale en fijne werksfeer;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Iepenhof is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. 


Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er tien praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl


Interesse?

Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen via Paulien de Roover (Praktijk Manager), via 06-22443436.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar