Skip to content

Doktersassistent Utrecht Praktijk Vleutenseweg (8-24 uur)

Utrecht, Utrecht, NederlandHuisartsenpraktijk Vleutenseweg

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk Vleutenseweg is een kleine, maar moderne huisartsenpraktijk, gehuisvest in Utrecht Lombok. Voor deze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistent voor 8 tot 24 uur per week, met vrijdag als vaste werkdag. In deze positie is het van van belang dat je zowel zelfstandig, als in teamverband kan werken. 


Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen, bijvoorbeeld richting SOH, POH of praktijkmanager. 


Het team in deze praktijk bestaat uit zes huisartsen, één praktijkondersteuner GGZ, één praktijkondersteuner Somatiek, vier doktersassistenten en een praktijkmanager. Zij verlenen aan zo'n 4000 patiënten zorg. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jij bent een gediplomeerde doktersassistent;
  • Je vindt het leuk om op een praktijk te werken in een levendige en diverse wijk;
  • Je bent sociaal en collegiaal


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Vleutenseweg is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. 


Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er tien praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl


Interesse?

Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen via Nicole Rombouts (Praktijk Manager), via 06-46805654.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar