Overslaan naar content

Doktersassistent Alblasserdam (8-32 uur)

Alblasserdam, Zuid-Holland, NederlandHuisartsenpraktijk Nasseri & van Houts

Functieomschrijving

Hou jij van aanpakken en wil jij deel uitmaken van een hecht team? Heb je passie voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Huisartsenpraktijk Nasseri – Van Houts in Alblasserdam op zoek naar jou!


Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerde doktersassistent, vriendelijk en een teamspeler. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 1, 2, 3 of 4 dagen.


Wat ga je doen?

· Je bent verantwoordelijk voor het maken van afspraken en het beheren van de agenda van onze huisartsen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners en assistenten.
· Je ontvangt patiënten met een glimlach en zorgt voor een warm welkom.
· Je handelt telefoongesprekken professioneel af en beantwoordt hulpvragen van patiënten.
· Je assisteert de huisartsen en verpleegkundigen waar nodig.


Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen spreekuur te draaien. Op deze dag voer je verschillende werkzaamheden uit. Waaronder: oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, injecties zetten, wondzorg, uitstrijkjes afnemen, meting van CRP en HB, tympanometrie, bloeddruk meten inclusief pols en zuurstof, bloed prikken, EAI, Ecg’s maken en het controleren van urines.

Vereisten

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 2 artsen, 7 doktersassistenten, 2 verpleegkundigen die de artsen ondersteunen met hun eigen spreekuur, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkondersteuner Somatiek. Samen dragen we de zorg voor zo’n 5000 patiënten. Onze praktijk is aangesloten bij Centric Health. We werken met CGM Mira.


Wat bieden wij?

– Een uitdagende baan in een leuke huisartsenpraktijk.
– Een gezellig en goed geolied team waarin ieders inzet wordt gewaardeerd.
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.
– Een contract voor 8, 16, 24 of 32 uur per week met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao huisartsenzorg.


Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan via de sollicitatie button of stel je vragen aan Lotti de Keizer via  lotti.dekeizer@centrichealth.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar