Overslaan naar content

Huisarts Huisartsenpraktijk Iepenhof (18 - 36 uur per week)

Op locatie
  • Woerden, Utrecht, Nederland
Huisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Woerden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken huisarts in loondienst voor 2-4 dagen per week. Meer dagen heeft de voorkeur in verband met de continuïteit. De werkdagen en eventueel start- of eindtijden kunnen we in goed overleg afspreken.

Over ons
Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne opleidingspraktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken meerdere huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, praktijkondersteuners somatiek, gekwalificeerde doktersassistenten en een praktijkmanager. Wij werken met 15 minuten spreekuren en elke dag is er een regie-arts aanwezig in de ochtend. De vaste huisartsen rouleren in de bezetting van deze taak. Ons HIS is Promedico-ASP. Wellicht dat dit verandert bij overgang naar een regionaal HIS. De praktijk bevindt zich in Medisch Centrum Iepenhof, een mooi nieuw centrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg aanwezig zijn.


Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde huisarts om ons team te versterken. Als huisarts ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende medische zorg aan patiënten van alle leeftijden. Je voert consultaties uit, stelt diagnoses, behandelt acute en chronische aandoeningen, en coördineert de zorg voor patiënten.


Verantwoordelijkheden

- Voeren van consultaties en lichamelijk onderzoek uitvoeren

- Diagnoses stellen en behandelplannen opstellen

- Beheren van chronische aandoeningen

- Preventieve zorg bieden en gezondheidsbevordering stimuleren

- Samenwerken met andere zorgprofessionals voor optimale patiëntenzorg

- Administratieve taken, zoals het bijhouden van patiëntendossiers en rapportage

Vereisten

Vereisten

- Afgeronde opleiding tot huisarts en BIG-registratie

- Uitstekende communicatieve vaardigheden en empathie

- Vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen

- Teamspeler met goede samenwerkingsvaardigheden

- Bekwaamheid in het werken met medische software en administratieve systemen


Aanbod

Wij bieden een prettige werkomgeving met een hecht en gezellig team. Een fijne patiëntenpopulatie met een uiteenlopende culturele en sociale achtergrond, variërend van jong tot oud, wat het werk bijzonder afwisselend maakt. Hiernaast zijn een competitief salaris, flexibele werktijden en ruimte voor professionele ontwikkeling onderdeel van ons aanbod.


Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Paulien de Roover via Paulien.deroover@centrichealth.nl. Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar