Skip to content

Financieel controller

Woerden, Utrecht, Nederland€ 75.000 - € 85.000 per jaarCentric Health Nederland

Functieomschrijving

Hey jij daar!

Ben jij gepassioneerd door financiën en wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie binnen het huisartsendomein? Dan hebben wij een fantastische positie voor jou! Bij Centric Health hebben we versterking nodig in de vorm van een enthousiaste Financieel Controller. Wij geloven sterk in samenwerking binnen een multidisciplinair team. Samen presteren is ons credo!


Wat staat je te wachten in deze rol?

Je wordt lid van een dynamische organisatie met korte communicatielijnen en ruime kansen voor professionele groei. Ons team bestaat uit gedreven zorg professionals en binnenkort voeg jij je daar als Financieel Controller aan toe. In deze rol ben je het directe aanspreekpunt voor directie en support team en werk je nauw samen met diverse stakeholders. Als zelfstandige financiële adviseur en partner ben jij de steunpilaar waar we op kunnen vertrouwen. Jij coördineert het optimaliseren van financiële processen en het ontwikkelen van strategieën voor een gezonde financiële cultuur.


Als Financieel Controller krijg je veel ruimte en flexibiliteit om je eigen werktijden te bepalen, en je hebt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Uiteraard staan we altijd klaar om met jou in contact te treden via diverse (digitale) kanalen:


 • Een innovatieve, energieke organisatie
 • Een hecht, servicegericht team in het hart van de organisatie
 • Directe interactie met alle niveaus en praktijken binnen de organisatie
 • Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke groei
 • Flexibiliteit en autonomie

Vereisten

 • Je hebt aantoonbare ervaring als zelfstandig financieel controller en durft stevig financieel advies te geven;
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Accountancy of Finance & Control;
 • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en een bruggenbouwer binnen de organisatie;
 • Met jouw overtuigingskracht weet je collega's te informeren over financiële regelgeving en richtlijnen binnen Centric Health;
 • Je bent flexibel en gedisciplineerd, en je hebt uitstekende luister- en communicatievaardigheden;
 • Engelstalige vaardigheden in de interactie met de stakeholders zijn voor jou geen probleem;
 • Kennis en ervaring binnen de zorg is een pré.


Wat hebben wij te bieden

Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een salaris tussen de 75-85 K bruto per jaar, afhankelijk van jouw ervaringsniveau, op basis van een 40-urige werkweek (met 25 vakantiedagen). Naast dit aantrekkelijke pakket krijg je de kans om een positieve invloed uit te oefenen op de financiële sector en te werken binnen een gemotiveerd en toegewijd team. Deze aanstelling begint als een jaarcontract met mogelijkheid tot vaste aanstelling.


Wie zijn wij?

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie die huisartsenpraktijken helpt om de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: we zijn trots om in de zorg te werken, integer en bescheiden, op samenwerking gericht, doortastend en transparant. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Centric Health is in ontwikkeling en kent een cultuur waar hard gewerkt wordt, en waar zeker ruimte is voor humor en samen iets ondernemen. Onze uitvalsbasis is het kantoor in Woerden, maar er wordt ook thuis gewerkt en op de praktijken. Doordat de organisatie in beweging is en er regelmatig verscheidene projecten voorbij komen, is voor jou geen dag hetzelfde.


Klaar voor deze uitdaging?

Ben jij enthousiast om als Financieel Controller bij Centric Health aan de slag te gaan? Solliciteer via onze website met je motivatiebrief en CV. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Nighel de Horde (HR-Manager) via Nighel.dehorde@centrichealth.nl.


We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar