Skip to content

Gediplomeerd Doktersassistent Gagelhof Utrecht (16-32)

Utrecht, Utrecht, NederlandHuisartsenpraktijk Gagelhof

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk Gagelhof is een kleine, maar moderne huisartsenpraktijk, gehuisvest in Utrecht Overvecht. Voor deze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistent die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. 


Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen, bijvoorbeeld richting SOH, POH of praktijkmanager.


Het team in deze praktijk bestaat uit drie huisartsen een AIOS, twee praktijkondersteuners GGZ, één praktijkondersteuner Somatiek,  vijf doktersassistenten en een praktijkmanager. Zij verlenen aan zo'n 4000 patiënten zorg. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jij bent een gediplomeerde doktersassistent;
  • Je vindt het leuk om op een praktijk te werken in een levendige en diverse wijk;
  • Je bent sociaal en collegiaal


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Gagelhof is aangesloten bij Centric Health.

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.


Interesse?

Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Guusje Coljee-Vrakking (Praktijk Manager), via guusje.coljee@centrichealth.nl.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar