Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (12 uur per week) Pijnacker

Nederland, Zuid-Holland, PijnackerHuisartsenpraktijk Timmermans

Functieomschrijving

Voor onze moderne, maar ook zeer hartelijke praktijk zijn wij op zoek naar een doktersassistente die deze warme sfeer voort kan zetten en samen met het enthousiaste team de beste zorg voor de patiënt kan bieden. We zoeken iemand die 12 uur per week beschikbaar is.  


Ons team van doktersassistente bestaat uit vijf enthousiaste dames die niet alleen oog hebben voor de patiënt, maar ook aandacht hebben voor elkaar. Zoals teamoverleg, uitjes met elkaar of verzorging op het gebied van welzijn.


Wie zijn wij?

De praktijk biedt ruimte aan 2600 patiënten, 2 huisartsen, 2 Praktijkondersteuners, 5 doktersassistentes en een praktijkmanager. Als team zorgen wij er voor dat alle patiënten van de best mogelijke zorg worden voorzien. Dat vraagt van ons om vriendelijk, gastvrij  en flexibel te zijn. Belangrijke kernwaarden van onze praktijk. Het opbouwen van een relatie met onze patiënt is belangrijk in onze kleine praktijk

Vereisten

Ben jij een (bijna) gediplomeerde doktersassistente en herken jij je in onze kernwaarden, dan bieden wij een hele fijne werkomgeving en veelzijdige baan aan jou aan. Een werkomgeving waar zoals gezegd veel aandacht voor de ander is, maar ook een plek waar je allround werkt, je verschillende (medische) werkzaamheden uitvoert en waar een praktijkmanager zorgt voor structuur en eenheid.


Interesse?

Is deze leuke baan jou op het lijf geschreven, dan komen we graag met je in contact of maak een afspraak en kom sfeer proeven bij ons in de praktijk. Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.


Centric Health

Huisartspraktijk Timmermans is onderdeel van Centric Health Nederland. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar