Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (16 uur per week) van Zwieteren Rotterdam

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamHuisartspraktijk van Zwieteren

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk van Zwieteren is een kleine huisartsenpraktijk, gehuisvest in Rotterdam. In deze praktijk vormen de huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee doktersassistenten samen het zorgteam. Zij verlenen aan zo'n 2300 patiënten zorg. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort.

Vereisten


Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Je vindt het leuk om op een praktijk te werken in een levendige en diverse wijk. Wij zorgen ook goed voor jou. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen, bijvoorbeeld richting SOH, POH of praktijkmanager.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk van Zwieteren is aangesloten bij Centric Health.

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar