Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (24-32 uur) Den Haag

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagHuisartsenpraktijk Haagse Zorg

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Haagse Zorg in Den Haag zoeken wij een gediplomeerde Doktersassistent voor 24 tot 32 uur per week.

Bij huisartsenpraktijk Haagse Zorg ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. Er werken zeven huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, zeven doktersassistenten en een praktijkmanager. Onze professionals zijn in het bijzonder bekend met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.

Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Iepenhof. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Jij bent een gediplomeerde doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar