Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (24-38 uur) Iepenhof

Nederland, Utrecht, WoerdenHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Iepenhof in Woerden zoeken wij een gediplomeerde doktersassistent.

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 13 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Het team van de Iepenhof is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Iepenhof, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg participeren.


Huisartspraktijk Iepenhof is onderdeel van Centric Health Nederland. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Jij bent een doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Binnen Centric Health zorgen wij ook goed voor jou. Je kan je bijvoorbeeld verder ontwikkelen richting SOH, POH of praktijkmanager.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar