Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (32 uur) Gagelhof

Nederland, Utrecht, UtrechtHuisartsenpraktijk Gagelhof

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Gagelhof in Utrecht zoeken wij een gediplomeerde doktersassistent.

Huisartsenpraktijk Gagelhof is een mooie praktijk in Utrecht-Overvecht, waar 4.400 patiënten uit verschillende culturen huisartsenzorg ontvangen. Het team is hecht en bestaat uit drie huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en zes doktersassistenten. De lijnen zijn kort en de werksfeer in het team is prettig en informeel. Tevens gaan wij samenwerken met een nieuwe praktijk in Utrecht, met zo’n 3.500 patiënten. Ook hiervoor zoeken we een pro-actieve doktersassistente.


Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Gagelhof. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Jij bent een doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Ook heb je ervaring met het Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré als je naast Nederlands nog een andere taal vloeiend spreekt, bijvoorbeeld Turks of Marokkaans.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen! 


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar