Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent (32 uur) Primec

Nederland, Utrecht, UtrechtHuisartsenpraktijk Primec

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Primec in Utrecht zoeken wij een gediplomeerde doktersassistent.

Huisartsenpraktijk Primec is een mooie praktijk in Utrecht-Overvecht, waar 4.400 patiënten uit verschillende culturen huisartsenzorg ontvangen. Het team is hecht en bestaat uit drie huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en zes doktersassistenten. De lijnen zijn kort en de werksfeer in het team is prettig en informeel.


Op dit moment zijn er zeven praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Primec. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Jij bent een doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Ook heb je ervaring met het Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré als je naast Nederlands nog een andere taal vloeiend spreekt, bijvoorbeeld Turks of Marokkaans.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar