Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent B (24-38 uur) Iepenhof

Nederland, Utrecht, WoerdenHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Iepenhof in Woerden zoeken wij gediplomeerde doktersassistenten, bijvoorkeur B.

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 12 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Het team van de Iepenhof is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Iepenhof, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg participeren.


Huisartspraktijk Iepenhof is onderdeel van Cantric Health Nederland. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Als doktersassistent B heb je naast ruime ervaring met de kerntaken ook extra werkzaamheden op een huisartsenpraktijk verricht.  Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de roosters, heb je coördinerende taken, heb je de opleiding tot SOH gedaan of ben je gecertificeerd voor het uitvoeren van bepaalde verrichtingen.

In deze functie ben je de rechterhand van de praktijkmanager.

Je bent communicatief vaardig en sensitief, pro-actief en een echte teambuilder.

Jij bent een doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems. Je kunt haar bellen/appen op telefoonnummer 0613018898 of mail naar vera.willems@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar