Skip to content

Gediplomeerde Doktersassistent Medisch Punt Zuid Rotterdam

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamMedisch Punt Zuid

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Medisch Punt Zuid in Rotterdam zoeken wij een gediplomeerde doktersassistent voor 24-38 uur per week.

Huisartsenpraktijk Medisch Punt Zuid is een moderne praktijk, waar 7.600 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee verschillende locaties. Er werken twee huisartsen, een praktijkondersteuner GGZ, twee praktijkondersteuners somatiek, vijf doktersassistenten, een internist, een arts, een psycholoog en een praktijkmanager. Het team van onze praktijk is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Punt Zuid, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg participeren.


Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Medisch Punt Zuid. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Jij bent een gediplomeerde doktersassistente die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent goed in triage en medisch technische handelingen, leergierig en je wil je graag voor langere tijd aan ons verbinden. Je vindt het leuk om op een praktijk te werken in een levendige en diverse wijk. Bij Centric Health zorgen wij ook goed voor jou. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen, bijvoorbeeld richting SOH, POH of praktijkmanager.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar