Skip to content

Huisarts (2 tot 3 dagen per week) Haagse Zorg

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagHuisartsenpraktijk Haagse Zorg

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Haagse Zorg, locatie Berenstein, in Den Haag zoeken wij een huisarts.

Bij huisartsenpraktijk Haagse Zorg ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. Er werken zeven huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, zeven dokterassistenten en een praktijkmanager. Onze professionals zijn in het bijzonder bekend met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.


Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Haagse Zorg. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende  specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale

verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. Het is prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Medicom. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré (en eigenlijk een voorwaarde) dat je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend spreekt. Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans, Bulgaars, Afghaans of Hindoestaans.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar