Skip to content

Huisarts (2 tot 3 dagen per week) Tecim

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamHuisartsenpraktijk Tecim

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Tecim in Rotterdam zoeken wij een huisarts.

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Een huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee doktersassistenten verlenen samen zorg aan 3200 patiënten. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort.


Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Tecim. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende  specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale

verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing.

De praktijk werkt met Medicom, het is prettig als je hiermee al ruime ervaring hebt. Onze patiëntenpopulatie is cultureel zeer divers, de voorkeur gaat daarom uit naar een meertalige huisarts. Spreek je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend? Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans of Hindoestaans? Dan is dat een grote pré.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems. Je kunt haar bellen/appen op telefoonnummer 0613018898 of mail naar vera.willems@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar