Skip to content

Huisarts (2 tot 4 dagen per week) Iepenhof

Nederland, Utrecht, WoerdenHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Per juni zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken huisarts (waarnemer of HIDHA) voor 2-4 dagen per week. Werkdagen en eventueel start- of eindtijden kunnen we in goed overleg afspreken. Ook deelname in de dienstenstructuur behoort tot de mogelijkheden.

Onze praktijk:

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne NHG-geaccrediteerde opleidingspraktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken meerdere huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, praktijkondersteuners somatiek, gekwalificeerde doktersassistenten en een praktijkmanager. Wij werken met 15 minuten spreekuren en elke dag is er een regie-arts aanwezig. Ons HIS is Promedico-ASP.
De praktijk bevind zich in Medisch Centrum Iepenhof, een mooi nieuw centrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg aanwezig zijn.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving met een hecht en gezellig team. Onze patiënten hebben een uiteenlopende culturele en sociale achtergrond, variërend van jong tot oud, wat het werk bijzonder afwisselend maakt. Kortom net als Woerden zelf een gemiddelde populatie.

Huisartsenpraktijk Iepenhof is onderdeel van Centric Health Nederland. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Ben jij een betrokken, pro-actieve en collegiale huisarts met hart voor de zorg in wijk die een doorsnede is van onze samenleving?

Het prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Promedico-ASP.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar