Skip to content

Huisarts (3 dagen per week) Vleutenseweg

Nederland, Utrecht, UtrechtHuisartsenpraktijk Vleutenseweg

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Vleutenseweg te Utrecht zoeken wij een huisarts.

Huisartsenpraktijk Vleutenseweg is een moderne praktijk met ruim 4000 patiënten. Er werken 3 huisartsen, 3 praktijkondersteuners, 4 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Huisartsenpraktijk Vleutenseweg is gevestigd in een zeer ruim opgezet pand in de Niasstraat in Utrecht en heeft een team dat in de breedte betrokken is in de wijk. Door hun expertise en beschikbare middelen kunnen ze een aantal verrichtingen zelf doen.


Over Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren actieve hun eigen gezondheid, digitale triage helpt bij het bepalen van een bezoek aan de huisarts is gewenst. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en een effectieve behandelrelatie en ontzorgtmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden genomen. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartspraktijk Vleutenseweg. Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Als huisarts breng jij extra's mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Jij bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. Zo zijn wij volop bezig met het zeggen van ehealth in de spreekkamer. Onze patiëntenpopulatie is een pré wanneer je naast Nederlands nog een taal zeer divers spreekt. Ook is het ontstaan ​​​​wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Promedico.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk van vertrouwen, moed, transparantie en jij ook op basis van vertrouwen, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen!


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar