Skip to content

Huisarts - Praktijk Tecim

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamHuisartsenpraktijk Tecim

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Tecim in Rotterdam zoeken wij een huisarts of een langdurig waarnemer. 


In onze praktijk staat kwalitatieve zorg voorop. Wil jij je vooral richten op je patiënten en de goede samenwerking met jouw zorgprofessionals binnen de praktijk, kom dan bij onze praktijk werken. Onze praktijkmanager zorgt voor alle zaken rondom en binnen de praktijk en Centric Health ontzorgt op de andere gebieden, zoals financiën, HR, recruitment en data. Zo zorgen wij dat onze specialisten worden ontzorgd, om de beste zorg te kunnen geven. 


Jij bent een initiatiefrijke, daadkrachtige en empathische huisarts en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing, maar bovenal vind je het belangrijk om goede zorg te bieden en een prettige relatie met je patiënten op te bouwen.


De praktijk

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Een huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee doktersassistenten verlenen samen zorg aan 3200 patiënten. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort. De praktijk werkt met Medicom. 


Onze patiëntenpopulatie is cultureel zeer divers, de voorkeur gaat daarom uit naar een meertalige huisarts. Spreek je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend? Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans of Hindoestaans? Dan is dat een grote pré.

Vereisten

Over Centric Health

Huisartsenpraktijk Tecim is onderdeel van Centric Health Nederland. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er tien praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nlInteresse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems. Je kunt haar bellen/appen op telefoonnummer 0613018898 of mail naar vera.willems@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar