Skip to content

Huisarts/Waarnemer Haagse Zorg (16-24)

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandHuisartsenpraktijk Haagse Zorg

Functieomschrijving

Staat het leveren van kwalitatieve zorg en het maken van verbinding met patiënten bij jou voorop, dan past werken in een Centric Health praktijk echt bij jou. Dat kan bij ons als (coördinerend) Hidha of als langdurig waarnemer. Voor Huisartsenpraktijk Haagse Zorg zoeken wij een huisarts die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden. 

De praktijk


In onze moderne, maar ook zeer hartelijke praktijk staat kwalitatieve zorg en het maken van verbinding met de patiënt voorop. Bij ons kun je als huisarts echt bezig zijn met dat waar het om gaat: De best mogelijke zorg bieden. Onze praktijkmanager zorgt voor alle zaken rondom en binnen de praktijk en Centric Health ondersteunt bij alle andere zaken die horen bij een praktijkvoering, zoals administratie, HR, recruitment en ICT. Zo zorgen wij dat onze specialisten worden ontzorgd, om de beste zorg te kunnen geven.

Bij huisartsenpraktijk Haagse Zorg ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. Er werken zeven huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, zeven doktersassistenten en een praktijkmanager. Onze professionals zijn in het bijzonder bekend met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

We vinden het belangrijk dat je als huisarts beschikt over een open houding en goede communicatieve vaardigheden. Dat je patiëntgericht denkt en werkt, zelfstandig bent in het draaien van spreekuren en de samenwerking zoekt met alle zorgprofessionals binnen de praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor verdieping om jezelf verder te ontwikkelen of om je specialisme uit te voeren in de vorm van m&i verrichtingen. Het is prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Medicom. 


Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré (en eigenlijk een voorwaarde) dat je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend spreekt. Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans, Bulgaars, Afghaans of Hindoestaans. Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Wij werken op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Uiteraard ben je geregistreerd als huisarts. 


Over Centric Health

Huisartsenpraktijk Haagse Zorg is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt om kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk monitoren wij patiënten actief bieden we digitale triage aan. Dit helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is of op afstand kunnen worden geholpen. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. Op dit moment zijn er twaalf praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Shirley Meijer (HR Manager), op 06-18310427.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar