Skip to content

Huisarts/Waarnemer - Praktijk Acialaan Pijnacker

Nederland, Zuid-Holland, Pijnacker

Functieomschrijving

Voor Huisartsenpraktijk Acialaan in Pijnacker zoeken wij een huisarts of een langdurig waarnemer voor 3-4 dagen in de week.


In onze moderne, maar ook zeer hartelijke praktijk staat kwalitatieve zorg voorop. Wil jij je vooral richten op je patiënten en de goede samenwerking met jouw zorgprofessionals binnen de praktijk, kom dan bij onze praktijk werken. Onze praktijkmanager zorgt voor alle zaken rondom en binnen de praktijk en Centric Health ondersteunt op de andere gebieden, zoals financiën, HR, recruitment en data. Zo zorgen wij dat onze specialisten worden ontzorgd, om de beste zorg te kunnen geven.


Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij je als arts kan blijven ontwikkelen en bieden we opleiding/training aan om bijvoorbeeld M&I verrichtingen te kunnen doen. 


De praktijk

De praktijk biedt ruimte aan 2600 patiënten, twee huisartsen, twee Praktijkondersteuners, vijf doktersassistentes en een praktijkmanager. Als team zorgen wij er voor dat alle patiënten van de best mogelijke zorg worden voorzien. Dat vraagt van ons om vriendelijk, gastvrij en flexibel te zijn. Belangrijke kernwaarden van onze praktijk. Het opbouwen van een relatie met onze patiënt is belangrijk in onze kleine praktijk.


Vereisten

  • Jij vind het belangrijk om goede zorg te bieden en een prettige relatie met je patiënten op te bouwen;
  • jij wil je voor een langere tijd aan ons verbinden. Dat kan in vast dienstverband of via duurzame waarneming; 
  • Jij bent een initiatiefrijke arts, daadkrachtige en empathisch;
  • Jij bent in staat anderen mee te nemen in vernieuwing.


Over Centric Health

Huisartsenpraktijk Acialaan is onderdeel van Centric Health Nederland. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er tien praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl


Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems. Je kunt haar bellen/appen op telefoonnummer 0613018898 of mail naar vera.willems@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar