Skip to content

Huisarts/Waarnemer Praktijk Tecim Rotterdam (24-32)

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandHuisartsenpraktijk Tecim

Functieomschrijving

Staat het leveren van kwalitatieve zorg en het maken van verbinding met patiënten bij jou voorop, dan past werken in een Centric Health praktijk echt bij jou. Dat kan bij ons als (coördinerend) Hidha of als langdurig waarnemer. Voor Huisartsenpraktijk Tecim zoeken wij een huisarts die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden.


De praktijk

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, maar moderne stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Hartelijkheid en kwalitatieve zorg en het maken van verbinding met de patiënt staat voorop. Bij ons kun je als huisarts echt bezig zijn met dat waar het om gaat: De best mogelijke zorg bieden. Onze praktijkmanager zorgt voor alle zaken rondom en binnen de praktijk en Centric Health ondersteunt bij alle andere zaken die horen bij een praktijkvoering, zoals administratie, HR, recruitment en ICT. Zo zorgen wij dat onze specialisten worden ontzorgd, om de beste zorg te kunnen geven.


Bij huisartsenpraktijk Tecim ontvangen ruim 3200 patiënten dagelijks huisartsenzorg. Het team bestaat uit één huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner Somatiek, twee doktersassistenten en een praktijkmanager. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Uiteraard ben je geregistreerd als huisarts. We vinden het belangrijk dat je als huisarts beschikt over een open houding en goede communicatieve vaardigheden. Dat je patiëntgericht denkt en werkt, zelfstandig bent in het draaien van spreekuren en de samenwerking zoekt met alle zorgprofessionals binnen de praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor verdieping om jezelf verder te ontwikkelen of om je specialisme uit te voeren in de vorm van m&i verrichtingen. Het is prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Medicom.


Onze patiëntenpopulatie is cultureel zeer divers, de voorkeur gaat daarom uit naar een meertalige huisarts. Spreek je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend? Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans of Hindoestaans? Dan is dat een grote pré. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Wij werken op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. 


Over Centric Health

Huisartsenpraktijk Tecim is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt om kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk monitoren wij patiënten actief bieden we digitale triage aan. Dit helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is of op afstand kunnen worden geholpen. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. Op dit moment zijn er twaalf praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl. 


Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Shirley Meijer (HR Manager), op 06-18310427.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar