Skip to content

Open sollicitatie

Woerden, Utrecht, NederlandCentric Health Nederland

Functieomschrijving

Hey jij daar!


Klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jouw passie voor kwaliteit en de beste zorg kunt combineren? Zoek niet verder! We zijn een groeiende organisatie binnen de Nederlandse huisartsenzorg en we geloven in multidisciplinaire samenwerking en toewijding. Samen zorgen is ons motto!


Wie zijn wij?

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie die huisartsenpraktijken helpt om de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: we zijn trots om in de zorg te werken, integer en bescheiden, op samenwerking gericht, doortastend en transparant. Centric Health is in ontwikkeling en kent een cultuur waar hard gewerkt wordt, en waar zeker ruimte is voor humor en samen iets ondernemen. Onze uitvalsbasis is het kantoor in Woerden, maar er wordt ook thuis gewerkt en op de praktijken.

Vereisten

Wij bouwen aan de zorg van morgen. Dit doen wij met een team van bevlogen zorgprofessionals; bestaande uit artsen, praktijkmanagers, doktersassistenten, praktijkondersteuners en nog veel meer onmisbare collega’s. En misschien ook straks met jou?

Ben jij nieuwsgierig geworden en heb jij zin in een wereldbaan in de huisartsenzorg, maar staat er geen passende vacature open? Als je ervan overtuigd bent dat wij toch kennis moeten maken, stuur dan een open sollicitatie via de sollicitatie button. We komen graag met je in contact. Voor vragen kun je contact opnemen met Nighel de Horde via Nighel.dehorde@Centrichealth.nl.


We kijken uit naar jouw reactie!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar