Overslaan naar content

POH-S Alblasserdam Praktijk Nasseri van Houts

Alblasserdam, Zuid-Holland, NederlandHuisartsenpraktijk Nasseri & van Houts

Functieomschrijving

Hou jij van aanpakken en wil jij deel uitmaken van een hecht team? Heb je passie voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Huisartsenpraktijk Nasseri – Van Houts in Alblasserdam op zoek naar jou!


Wie ben jij?

Jij bent een (bijna) gediplomeerde POH Somatiek, Wij werken met CGM Mira en zijn opzoek naar een nieuwe collega voor 1 dag in de week (voorkeur donderdag of eventueel maandag).


Wat ga je doen?

Als Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH-S) ben je verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige en persoonlijke zorg aan patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Je bent samen met de andere praktijkondersteuner Somatiek verantwoordelijk voor het onder controle houden van onze patiënten met Diabetes, hart- en vaatziekten, COPD/astma en ouderenzorg· Je draait je eigen spreekuur. Stoppen met roken en longfunctietesten behoren ook tot de werkzaamheden van onze POH Somatiek. Je werkt nauw samen met huisartsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals om een optimale zorgervaring voor de patiënten te waarborgen. 

Vereisten


  • Een  (bijna) afgeronde opleiding tot POH-S.
  • Ervaring in het werken binnen een huisartsenpraktijk is een pré.
  • Kennis van en affiniteit met chronische aandoeningen en preventieve zorg.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Zelfstandigheid en proactieve houding.
  • Bereidheid tot bijscholing en het up-to-date houden van kennis en vaardigheden.


Wat bieden wij?
  • Een uitdagende baan in een leuke huisartsenpraktijk.
  • Een gezellig en goed geolied team waarin ieders inzet wordt gewaardeerd.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.
  • Een contract voor 8 uur per week met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao huisartsenzorg.


Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 2 artsen, 7 doktersassistenten, 2 verpleegkundigen die de artsen ondersteunen met hun eigen spreekuur, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkondersteuner Somatiek. Samen dragen we de zorg voor zo’n 5000 patiënten. Onze praktijk is aangesloten bij Centric Health. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. 

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Lotti de Keizer via lotti.dekeizer@centrichealth.nl. Druk op de sollicitatiebutton om te solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar