Skip to content

POH-GGZ Iepenhof Woerden

Nederland, Utrecht, WoerdenHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Voor onze moderne praktijk Iepenhof in Woerden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken praktijkondersteuner om ons fijne en collegiale team te komen versterken.


Jij draait jouw eigen spreekuur en binnen de functie ondersteun je huisartsen in het begeleiden/behandelen van patiënten met psychische en/of psychosociale problematiek. Hierbij geef je patiënten uitleg over hun problematiek, de behandel opties en de leefstijl aanpassingen. Je werkt samen met vier andere POH collega’s en er is laagdrempelig overleg met huisartsen over de patiënten.


Jouw werkzaamheden op een rij

 • Jij begeleidt patiënten met psychische klachten. Je geeft uitleg, leefstijlaanpassingen en bespreekt behandelopties;
 • Jij signaleert problematiek bij onze patiënten en helpt deze te verhelderen;
 • Jij stelt een behandelplan op en bespreekt de stappen van het plan met de patiënt;
 • Op basis van anamnese en urgentie verwijs je door naar andere verwante zorg, dit doe je in overleg met de huisarts of zelfstandig volgens protocol;
 • Jij geeft voorlichting over psycho-educatie
 • Jij begeleidt zelfhulp patiënten;
 • Jij zorgt voor (geïndiceerde) interventies gericht op het verbeteren van het functioneren van de patiënt;
 • Jij biedt preventief advies aan op voorhand, maar ook voor terugval en nazorg.


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 13 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Het team van de Iepenhof is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Iepenhof, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, podotherapeut, logopedist en medewerkers van de thuiszorg participeren.

 organisatie op: www.centrichealth.nl

Vereisten

Wat vragen we van jou?

 • Jij hebt een relevante opleiding afgerond, zoals bijvoorbeeld: Sociaal psychiatrische verpleegkunde (SPV), Bachelor verpleegkunde (HBO-V), Bachelor Social Work (BSW), alle uitstroomprofielen, Verpleegkundig specialist GGZ (VS GGZ), Master Psychologie, Bachelor Toegepaste psychologie (HBO);
 • Je hebt enkele jaren ervaring als POH GGZ;
 • Je bent een ster in plannen en organiseren, zodat je jouw eigen spreekuur kunt inrichten en draaien;
 • Je kunt goed samenwerken en bent adviesvaardig;
 • Jij kunt goed omgaan met patiënten van verschillende leeftijdscategorieën, achtergronden en niveaus;
 • Jij houdt van gezelligheid binnen het team en werkt mee aan het onderhouden van een prettige werksfeer.


Interesse?

Is deze leuke baan jou op het lijf geschreven, dan komen we graag met je in contact of maak een afspraak en kom sfeer proeven bij ons in de praktijk. Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen (whatsapp of bellen) kun je terecht bij Vera Willems op 06-13018898.


Centric Health

Huisartsenpraktijk Iepenhof is onderdeel van Centric Health Nederland. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er negen praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze

of

Apply with Indeed onbeschikbaar