Overslaan naar content

POH-S Utrecht Praktijk Iepenhof (24 uur)

Woerden, Zuid-Holland, NederlandHuisartsenpraktijk Iepenhof

Functieomschrijving

Voor onze moderne praktijk Iepenhof in Woerden, zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste allround praktijkondersteuner/praktijkverpleegkundige die graag in een combinatie rol wil werken om ons fijne en collegiale team te komen versterken.


Jij draait jouw eigen spreekuur, met de focus op ouderen en volwassenen met een chronische aandoening. Hierbij geef je de patiënten uitleg over hun chronische aandoening: primair (VVR) en secundair cardiovasculair risicomanagement, Diabetes Mellitus type 2, COPD en Astma. Leefstijlaanpassingen en behandelopties bespreek je samen met de patiënt.


Complexe problematiek met betrekking tot de ouderenzorg, longfunctietesten en stoppen met roken behoren ook tot jouw takenpakket. Daarnaast heb je aandacht voor de mentale gezondheid en weet je vanuit de invalshoek van positieve gezondheid de patiënten verder te helpen.

Je werkt samen met drie andere POH-S collega’s en er is elke dag laagdrempelig overleg met huisartsen over de patiënten.


Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar ruim 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken acht huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, drie praktijkondersteuners somatiek, 13 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Het team van de Iepenhof is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Iepenhof, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, podotherapeut, logopedist en medewerkers van de thuiszorg participeren.


Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent een gediplomeerd praktijkverpleegkundige, POH-S. Bij voorkeur heb je affiniteit en ervaring met de Ouderenzorg;
  • Jij hebt ervaring met het afnemen van longfunctietesten en het instellen op insuline voor onze diabetespatiënten;
  • Jij bent goed in plannen en organiseren;
  • Jij hebt een visie op de behandeling van patiënten met een chronische aandoening.
  • Jij kunt goed omgaan met patiënten van verschillende leeftijden en culturele achtergronden.
  • Jij houdt van gezelligheid binnen het team en werkt mee aan het onderhouden van een prettige werksfeer.


Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een moderne huisartsenpraktijk.

  • Mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en bijscholing.

  • Samenwerking met een enthousiast en multidisciplinair team van zorgprofessionals.

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Interesse?


Is deze leuke baan jou op het lijf geschreven, dan komen we graag met je in contact of maak een afspraak en kom sfeer proeven bij ons in de praktijk. Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen (whatsapp of bellen) kun je terecht bij Paulien de Roover op 0622443436 of via Paulien.deroover@centrichealth.nl.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar