Skip to content

Praktijkmanager Den Haag

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagHuisartsenpraktijk Haagse Zorg

Functieomschrijving

Wij zoeken een gastvrije organisator met overzicht en ambitie voor onze huisartsenpraktijken in Den Haag.


Heb je ervaring op het gebied van het aansturen van mensen in een zorgomgeving en daarbij sterke affiniteit met het slim inrichten van teams en werkprocessen? En ben jij op zoek naar uitdagend werk in een nieuwe zorgomgeving van kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit, dan nodigen wij je uit!


Als praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Haagse zorg, zorg jij samen met de Coördinerende huisartsen dat alles in de praktijk organisatorisch op rolletjes loopt en de patiënten zich welkom voelen en de best mogelijke 1e lijns-zorg ontvangen. Met onze collega’s in de praktijken samen borg je de werkprocessen en streef je naar de hoogste kwaliteit van zorgverlening. Hierbij word je ondersteund door een team van experts op het gebied van Kwaliteit & Veiligheid, HR, Finance en Digitalisering.


Wie zijn wij?

Bij huisartsenpraktijk Haagse Zorg ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. Er werken Tien huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, tien doktersassistenten om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Onze professionals zijn in het bijzonder bekend met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.

Vereisten

Dit ben jij:

 • Een energieke en zelfstandige verbindende manager met interesse in mensen, processen én cijfers;
 • Resultaat- en oplossingsgericht om te zorgen voor kwaliteit en productiviteit;
 • Je kunt meerdere praktijken aansturen;
 • Minimaal HBO-geschoold, voorkeur in de richting van management/zorg;
 • Ervaring in de (eerstelijns)gezondheidszorg of een gezondheidscentrum is een pré (of daarmee te maken gehad);
 • Je bent niet snel uit het veld geslagen, je zet zowel je sensitieve als zakelijke bril op en bent in staat op korte en lange termijn oplossingen te bieden;
 • Woonachtig in de regio Den Haag.


Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische en decentrale omgeving, waarbij een klein team van collega’s de praktijken ondersteunt en ontwikkelt;
 • Flexibiliteit en vrijheid om werkweek zelf invullen;
 • Een overeenkomst van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 8 of 9 (al naar gelang je ervaring op de functie). Het salaris bedraagt minimaal € 3500,- maximaal € 4500,- bij een fulltime aanstelling van 38 uur per week.


Huisartsenpraktijk Haagse Zorg is onderdeel van Centric Health Nederland. Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Bij Centric Health hechten we veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken: in vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid. Wij bouwen aan de zorg van morgen. Op dit moment zijn er tien praktijken aangesloten bij Centric Health Lees meer over onze organisatie op: www.centrichealth.nl


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl of contact opnemen met Vera Willems, 0613018889.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar