Skip to content

Praktijkmanager Regio Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtCentric Health Nederland

Functieomschrijving

Wij zoeken een gastvrije organisator met overzicht en ambitie voor onze huisartsenpraktijken in Utrecht.


Heb je ervaring op het gebied van het aansturen van mensen in een zorgomgeving en daarbij sterke affiniteit met het slim inrichten van teams en werkprocessen? En ben jij op zoek naar uitdagend werk in een nieuwe zorgomgeving van kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit, dan nodigen wij je uit!


Als praktijkmanager bij Centric Health zorg jij samen met de Coördinerende huisartsen dat alles in de praktijk organisatorisch op rolletjes loopt en de patiënten zich welkom voelen en de best mogelijke 1e lijns-zorg ontvangen. Met onze collega’s in de praktijken samen borg je de werkprocessen en streef je naar de hoogste kwaliteit van zorgverlening. Hierbij word je ondersteund door een team van experts op het gebied van Kwaliteit & Veiligheid, HR, Finance en Digitalisering.


Wie zijn wij?

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Vereisten

Dit ben jij:

 • Een energieke en zelfstandige verbindende manager met interesse in mensen, processen én cijfers;
 • Resultaat- en oplossingsgericht om te zorgen voor kwaliteit en productiviteit;
 • Je kunt meerdere praktijken aansturen;
 • Minimaal HBO-geschoold, management/zorg;
 • 3 jaar werkervaring in vergelijkbare management functie ;
 • Ervaring in de (eerstelijns)gezondheidszorg of een gezondheidscentrum is een pré (of daarmee te maken gehad);
 • Je bent niet snel uit het veld geslagen, je zet zowel je sensitieve als zakelijke bril op en bent in staat op korte en lange termijn oplossingen te bieden;
 • Woonachtig in de regio Utrecht.


Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische en decentrale omgeving, waarbij een klein team van collega’s de praktijken ondersteunt en ontwikkelt;
 • Flexibiliteit en vrijheid om werkweek zelf invullen;
 • Een overeenkomst van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 8 of 9 (al naar gelang je ervaring op de functie). Het salaris bedraagt minimaal € 3500,- maximaal € 4500,- bij een fulltime aanstelling van 38 uur per week.


Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems. Solliciteren kan via de sollicitatie button en voor vragen kun je mailen naar hr@centrichealth.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar