Skip to content

Regio Manager Utrecht

RemoteNederland, Utrecht, WoerdenCentric Health Nederland

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende rol bij een snelgroeiende organisatie en waarbij je veel impact kan maken in de zorg, dan pas je waarschijnlijk goed in het team van Centric Health Nederland.


Om ons prachtige zorgconcept nog verder te ontwikkelen in kwaliteit en groei, zijn wij op zoek naar een ondernemende manager met een verbindend karakter en een innovatieve denkwijze.


Wat ga je doen?

Als regio manager ben jij verantwoordelijk voor een cluster van huisartspraktijken in de regio Utrecht. Een cluster bestaat uit 4 tot 8 praktijken, afhankelijk van de grootte en complexiteit. Op iedere praktijk werkt een praktijkmanager en deze valt dus ook onder jouw verantwoordelijkheid. Samen bepalen jullie het beleid binnen de praktijken in jullie regio. Dit doen jullie op gebied van kwaliteit, patiëntveiligheid, inrichting van de zorg, administratieve processen, alsook de privacyregels in de praktijken. Een belangrijk onderdeel hierbij is de implementatie van het beleid en de bewaking daarvan, allemaal binnen het gestelde budget.


Als innovatieve en ondernemende manager ben je je bewust van de bekostigingsmogelijkheden die het zorgsysteem biedt en hoe deze ten goede van de patiëntenzorg kan worden ingezet. Denk hierbij aan zorgverzekeraars, ketenzorg en gemeente.


Daarnaast is het stukje coaching en begeleiding binnen de praktijken een groot onderdeel van jouw werkzaamheden en zal verbinding een belangrijk thema zijn binnen de praktijken. Blije medewerkers zijn het visitekaartje van de praktijk en zullen zich met al hun passie en energie in willen zetten voor de zorg van morgen.


Als Centric Health zijnde hebben wij een groeiambitie en vragen we jouw ondernemende skills om hier aan bij te dragen.


Wie zijn wij?

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.


Momenteel bevinden wij ons als organisatie in de scale up fase en zijn er 10 praktijken aangesloten bij Centric Health Nederland. De praktijken zijn nu gesitueerd in de regio Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Noord Brabant.

Vereisten


 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie, met een financiële, operationele en personele verantwoordelijkheid;
 • Enthousiasme en coaching vaardigheden om te verblijden en verbinden;
 • Een hands-on mentaliteit;
 • Bedrijfskundig inzicht en adviserend op dit gebied;
 • Een creatieve geest volop innovatieve ideeën;
 • Een kritische blik en een gedrevenheid om resultaten te behalen;
 • affiniteit met de (eerstelijns)zorg, ervaring in de eerstelijnszorg is een pré.


Wat bieden wij?

 • Hybride werken;
 • Aandacht voor de werk-privé balans;
 • Eigen verantwoordelijkheid en veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je rol, onder andere door vakgerichte opleidingen;
 • In eerste instantie krijg je een jaarcontract met de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan;
 • Een tegemoetkoming in je pensioenkosten;
 • mobiliteitsbudget;
 • 25 vakantiedagen.


Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Willems, Lead Recruitment & Employer Branding, op 0613018898, een appje sturen mag ook. Spreekt deze vacature jou aan, druk dan op de sollicitatie knop.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar